Μιχάλης ΓουλάραςΜιχάλης Γουλάρας, Ιδρυτής του Autohaus-Stuttgart

Η ενασχόληση του Μιχάλη Γουλάρα με την Mercedes ξεκινάει το 1956 στην BIAMAΞ Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία εργάζεται στην BIAMAΞ Αθηνών και φοιτά στην τεχνική σχολή ΜΕΤΩΝ. Από το 1959 έως το 1967 διευρύνει τις τεχνικές του γνώσεις καθώς εκπαιδεύεται και εργάζεται στο κεντρικό εργοστάσιο της Mercedes στην Στουτγάρδη Γερμανίας και σε αντιπροσωπίες της Mercedes στην Βέρνη και το Νεσατέλ της Ελβετίας. Το 1967 ιδρύει το Autohaus-Stuttgart, το πρώτο συνεργείο Mercedes στον Πειραιά, στο οποίο εργάζεται μέχρι και σήμερα.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓιώργος Γουλάρας, Ιδιοκτήτης του Autohaus-Stuttgart

Ο Γιώργος Γουλάρας είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής μηχανικού αυτοκινήτων με παράλληλη πρακτική σε αντιπροσωπεία στην Γερμανία. Έπειτα σπούδασε γενική Μηχανολογία και επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται από το 2000. Αρχικά στην Promot Λαϊνόπουλος και έπειτα για 8,5 χρόνια στην Mercedes-Benz Ελλάς ως Τεχνικός Επιθεωρητής, Τεχνικός Εκπαιδευτής και στο τέλος ως Τεχνικός Προϊστάμενος.

 

soumpasisΓιάννης Σούμπασης, Μηχανικός Αυτοκινήτων

Ο Γιάννης Σούμπασης, γνωστός και ως «Μανιάτης» ή «Σπίθας», είναι απόφοιτος της τεχνικής σχολής «Απόστολος Παύλος». Εργάζεται στο Autohaus-Stuttgart από το 1972 ως Μηχανικός Αυτοκινήτων, έχοντας πλέον 44 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης και εμπειρίας στα οχήματα Mercedes-Benz.

 

gazisΘανάσης Γαζής, Μηχανικός Αυτοκινήτων

O Θανάσης Γαζής είναι απόφοιτος της τεχνικής σχολής ΚΕΤΕ Πειραιά. Εργάζεται στο Autohaus-Stuttgart από το 1978 ως Μηχανικός Αυτοκινήτων, έχοντας πλέον 38 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης και εμπειρίας στα οχήματα Mercedes-Benz.

 

mestros

Χρήστος Μέστρος, Ηλεκτρολόγος και Διαγνώστης

Ο Χρήστος Μέστρος είναι απόφοιτος τμήματος ηλεκτρονικών τεχνικού λυκείου και τμήματος ηλεκτρολόγων αυτοκινήτου τεχνικής σχολής. Από το 1994 ασχολείται αποκλειστικά με τα οχήματα Mercedes και smartκαι έχει εργαστεί στις εταιρείες Promot Λαϊνόπουλος, Μεγαγιάννης, ΕΚΚΑ και Hatkar service. Έχει παρακολουθήσει πολλά τεχνικά σεμινάρια και είναι Πιστοποιημένος Διαγνώστης της Mercedes-Benz. Από το 2019 εργάζεται στο Autohaus-Stuttgart.

 

liontos

Δημήτρης Λιόντος, Φανοποιός

Ο Δημήτρης Λιόντος αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Μοσχάτου ως Τεχνίτης Αμαξωμάτων. Εργάζεται ως Φανοποιός εδώ και 19 χρόνια. Επί 8 χρόνια εργάστηκε στην Promot Λαϊνόπουλος, όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα οχήματα Mercedes και smart. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει τεχνικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια διαχείρισης και διοίκησης Φανοβαφείου. Από το 2013 εργάζεται στο Autohaus-Stuttgart.